Laserdome, Super Heroes och Trekamp

Laserdome – Aspudden

Laserdome

Arenan

En arena fylld med action! Det är här man strider mot varandra i en mystisk framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov.

För att gå segrande ur kampen krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. Arenan är upplyst av UV-ljus och häftiga väggmålningar. Den har tre olika zoner: ett giftigt avfall, en bioteknisk zon och en zon med lava.

Rökmaskiner och coola ljudeffekter höjer upplevelsen till topp. På banan finns olika gångar och gömda alkover där man kan ta skydd, eller sätta sig på lur för att få in några träffar på motståndaren…

Utrustning/Förberedelser

Inför matchen får alla se en instruktionsfilm som förklarar hur ett Laserdomespel går till. En handledare är på plats och hjälper till att förklara reglerna om något är otydligt. Inne i vapenrummet utrustas sedan varje spelare med en sensorförsedd väst och ett laservapen – därefter är man redo att köra igång!

Vad går spelet ut på?

Målet med spelet är att träffa sina motståndare så många gånger som möjligt. Varje träff ger poäng som registreras. Systemet håller reda på poängen och i slutet av spelet presenteras de på en skärm ute i lobbyn. Efter spelet får varje spelare ett resultatpapper med statistik och poäng utskrivet.

Ett standardspel är 17 minuter långt och upp till 40 personer kan spela samtidigt. Det går både att spela alla mot alla eller i lag. Vid lagspel kan man spela med två, tre eller fyra lag (röd, blå, grön och gul). Detta bestämmer instruktören. Vid bokat slutet sällskap kan man välja att spela ”alla-mot-alla”.

Spelet är varken farligt eller svårt, laservapen, strålar och rök är godkända av NRPA och är helt säkra.

Förhållningsregler

Följande säkerhetsregler måste följas under pågående spel

Om någon av dessa regler bryts av en spelare varnas han/hon och detta kan följas av en utvisning

Spelet sker på egen risk

  • Spring inte
  • Klättra inte
  • Ligg eller kräla inte
  • Ingen fysisk kontakt eller våld mot andra spelare
  • Tvåhandsfattning av vapnet
  • Vid eventuella problem med t.ex. spelare eller utrustning gå genast till västrummet och informera en instruktör
  • Efter spelet får du ditt resultat utskrivet i receptionen så glöm inte vilket namn ditt vapen har (Tex Paragon)

Tips!

Använd bekväma skor
Mörka och oömma kläder som ej är för varma! (UV-ljuset gör att vita kläder lyser, och arenan blir varm)

Matchen kan börja och må bäste spelare vinna!

Super Heroes

Ironman eller Hulken?

Har du drömt om att vara Ironman eller Hulken och undrat vem som skulle vinna i en fight? Nu har du din chans att ta reda på det! Kämpa i vår hjältearena, dyk in i våra Super Heroes-dräkter och låt den bäste actionhjälten vinna!

Ett roligt och enkelt spel för barn mellan 7-12 år

Trekamp

Super Heroes, Hinderbana och Twister

I vår trekamp kör man Super Heroes, Hinderbana och Twister. Gör dig beredd på att kämpa i sumoringen när du kör Action Heroes eller vrider dig i omöjliga positioner för att vinna i Twister. Var snabbast genom hinderbanan och gå hem med titeln Trekamps-mästare!

Translate »