Laserspel

Laserspel

En arena fylld med action! Här strider man mot varandra i en mystisk framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov.

För att gå segrande ur striden krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. Arenan är upplyst av UV-ljus och häftiga väggmålningar, och har tre olika teman – en “giftigt avfall-zon”, en alien-zon och en piratzon!

Rökmaskiner och coola ljudeffekter förhöjer upplevelsen. På banan finns olika gångar och gömda alkover där man kan ta skydd, eller sätta sig på lur för att få in några träffar på kompisen…

Boka din tid nedan.

Utrustning/Förberedelser

Inför matchen får alla se en film som förklarar hur ett Laserdomespel går till. En instruktör är med och hjälper till att förklara reglerna om något är oklart. Inne i vårt vapenrum utrustas sen varje spelare med en sensorförsedd väst och ett laservapen – och sedan är man redo att köra igång!

Vad går spelet ut på?

Målet med spelet är att träffa sina motståndare så många gånger som möjligt. Varje träff ger poäng och registreras. En dator håller reda på poängen och i slutet av spelet presenteras de på en skärm ute i lobbyn. Dessutom får varje spelare ett resultatpapper med statistik och poäng utskrivet.

Ett standardspel är 17 minuter långt och upp till 35 personer kan spela samtidigt. Det går antingen att spela alla mot alla eller lag. Vid lagspel kan man spela med två, tre eller fyra lag (röd, blå, grön och gul). Detta bestämmer instruktören. Vid slutet sällskap kan man välja att spela ”alla-mot-alla”.

Spelen kan börja och må bäste spelare vinna!

Förhållningsregler

Följande säkerhetsregler måste följas under pågående spel.

Om någon av dessa regler bryts av en spelare varnas han/hon och detta kan följas av en utvisning.

Spelet sker på egen risk.

  • Spring inte.
  • Klättra inte.
  • Ligg eller kräla inte.
  • Ingen fysisk kontakt eller våld mot andra spelare.
  • Tvåhandsfattning av vapnet.
  • Vid eventuella problem med t.ex. spelare eller utrustning gå genast till västrummet och informera en instruktör.
  • Efter spelet får du ditt resultat utskrivet i receptionen så glöm inte vilket namn ditt vapen har. (Tex Paragon)

Tips!

Använd bekväma skor.
Mörka oömma kläder som ej är för varma! (UV-ljuset gör att vita kläder lyser, och arenan är varm.)

Translate »