Om oss

Laserdome – Kungsholmen

Laserdome

Arenan

Välkomna till oss på Laserdome Kungsholmen. Med 40 västar och en spännande arena garanterar vi er en upplevelse utöver det vanliga, följ med på en av världens mest beroendeframkallande och adrenalinalstrande aktiviteter för gammal som ung.

Inför spelet får ni en genomgång av hur spelet går till. Ta på dig utrustningen och knäpp vis sidan, enkelt och bekvämt för alla åldrar och storlekar. När spelledaren skickar in er på arenan gäller det att gömma sig, när alla väl är inne drar spelet igång och det tar tio sekunder innan du kan skjuta, nu börjar allvaret! I en rökfylld arena med musik som får adrenalinet att rusa, jagar ni era motståndare genom mörka gångar på de olika våningarna. Uppgiften är enkel skjut så många motståndare som möjligt men se upp, du vill inte skjuta dina medspelare.

Spelet passar som sagt alla, oavsett om ni är ett företag som vill stärka er lagkänsla, ett barnkalas som vill fira en födelsedag eller bara ett gäng kompisar som är ute efter en rolig aktivitet.

Ni kan spela allt från två upp till sex lag eller alla mot alla!

Praktisk info / vanliga frågor

-Var alltid på plats 15 minuter innan avsatt speltid för att hinna med instruktioner, laguppdelning och betalning.

Måste man boka eller kan man bara komma in?

Det går bra att bara komma in men vi rekommenderar alltid att ni bokar, framförallt på helgerna och det kostar inget extra.

Vad har ni för betalningsalternativ?

Vi tar emot kontanter, betalkort, fakturor och rekvisitioner.

Måste man ha skor på sig?

Ja, man måste alltid ha skor på sig. Ytterskor eller medhavda skor går utmärkt vilket som, vi rekommenderar dock platta skor, ej klackade.

Har ni parkering utanför?

Det finns ett bra parkeringsgarage på Alströmergatan i närheten.

Kommer det spela fler personer samtidigt som oss?

Har ni inte bokat för slutet sällskap finns alltid möjligheten att ni spelar med andra. Vi har 40 västar och fyller alltid ut de platserna i möjligaste mån.

Varför får man inte springa där inne?

För att det är mörk och rökigt inne i arenan, risken finns att man springer in i någon eller något. Det kan medföra att ni skadar er själva, någon annan eller utrustningen.

Finns det något att äta och dricka hos er?

Vi säljer de vanligaste läsksorterna och vatten.

Går det att se på när de spelar eller följa med in?

Man kan följa poängen i realtid med hjälp av poängtavlan som även den återfinns i lobbyn. På grund av säkerhetsskäl tillåter vi endast spelande på arenan under spelets gång. Vill ni som föräldrar vara med och spela går det utmärkt!

Tips!

Använd bekväma skor.
Mörka oömma kläder som ej är för varma! (UV-ljuset gör att vita kläder lyser, och arenan är varm.)

Spelen kan börja och må bäste spelare vinna!