Om oss

Laserdome – Surbrunnsgatan

Laserdome

Arenan

Välkomna till oss på Laserdome Surbrunnsgatan. Med 40 västar och en spännande arena garanterar vi er en upplevelse utöver det vanliga, följ med på en av världens mest beroendeframkallande och adrenalinalstrande aktiviteter för gammal som ung.

Inför spelet får ni en genomgång av hur spelet går till. Ta på dig utrustningen som en jacka och knäpp fast framtill, enkelt och bekvämt för alla åldrar och storlekar. När spelledaren skickar in er på arenan gäller det att gömma sig, när alla väl är inne drar spelet igång och det tar tio sekunder innan du kan skjuta, nu börjar allvaret! I en rökfylld arena med musik som får adrenalinet att rusa, jagar ni era motståndare genom mörka gångar på de olika våningarna. Uppgiften är enkel skjut så många motståndare som möjligt men se upp, du vill inte skjuta dina medspelare.

Spelet passar som sagt alla, oavsett om ni är ett företag som vill stärka er lagkänsla, ett barnkalas som vill fira en födelsedag eller bara ett gäng kompisar som är ute efter en rolig aktivitet.

Vi har den senaste generationens Lasersystem (Nexus pro) som gör det möjligt att spela allt från två upp till åtta lag eller alla mot alla!

Praktisk info / vanliga frågor

-Var alltid på plats 15 minuter innan avsatt speltid för att hinna med instruktioner, laguppdelning och betalning.

Måste man boka eller kan man bara komma in?

Det går bra att bara komma in men vi rekommenderar alltid att ni bokar, framförallt på helgerna och det kostar inget extra.

Vad har ni för betalningsalternativ?

Vi tar emot kontanter, betalkort (de flesta utom American Express), fakturor och rekvisitioner.

Måste man ha skor på sig?

Ja, man måste alltid ha skor på sig. Ytterskor eller medhavda skor går utmärkt vilket som, vi rekommenderar dock platta skor, ej klackade.

Har ni någonstans man kan byta om?

Ja, vi har omklädningsrum att tillgå. Bokar ni i förväg har vi även dusch och bastu för bara 20kr/person och då ingår handduk.

Har ni parkering utanför?

Det finns parkeringsplatser utanför dock är dessa vanlig gatuparkering (Avgiftsfritt helger och vardagar efter 17.00)

Kommer det spela fler personer samtidigt som oss?

Har ni inte bokat för slutet sällskap finns alltid möjligheten att ni spelar med andra. Vi har 40 västar och fyller alltid ut de platserna i möjligaste mån.

Varför får man inte springa där inne?

För att det är mörk och rökigt inne i arenan, risken finns att man springer in i någon eller något. Det kan medföra att ni skadar er själva, någon annan eller utrustningen.

Finns det något att äta och dricka hos er?

Vi säljer de vanligaste läsksorterna, sportdryck, energidryck samt både vanligt och kolsyrat vatten. Det finns även en mindre meny med maträtter att välja mellan.

Har ni något annat att erbjuda än laserspel?

Ja, vi har ett antal arkadspel, dart, fussball, bordtennis, sällskapsspel och mycket annat, välkommen in och utforska vidare.

Mitt barn skall till er på barnkalas men är allergisk mot maten?

När barnen är samlade frågar vi alltid om det är några allergier, det kan dock vara bra att ringa och förvarna innan. Vi har alternativ till vanliga allergier så som gluten, laktos, ägg och nötter. Vi har även sojakorv och kycklingkorv för de som inte äter vanlig korv.

Går det att se på när de spelar eller följa med in?

Man kan följa poängen i realtid med hjälp av poängtavlan som även den återfinns i lobbyn. På grund av säkerhetsskäl tillåter vi endast spelande på arenan under spelets gång. Vill ni som föräldrar vara med och spela går det utmärkt!

Tips!

Använd bekväma skor.
Mörka oömma kläder som ej är för varma! (UV-ljuset gör att vita kläder lyser, och arenan är varm.)

Spelen kan börja och må bäste spelare vinna!

Translate »