Event

Laserdome – Bromma

Våra event

Vi har något för de flesta! Oavsett om ni vill fira en möhippa, utmana chefen på Laserdome eller ha en rolig friluftsdag med skolan är ni välkomna till oss.

Med våra 40 västar kan vi ta emot sällskap av olika storlekar. Är ni fler än 40 deltagare? Tveka inte, kontakta oss för förslag på upplägg och priser för mat, dryck och spel.

Företagspaket

Vem är den riktiga chefen på Företaget? Vill ni utmana chefen på Laserdome, bygga laganda eller helt enkelt ha lite roligt med kollegorna och avsluta allt med en god bit mat. Då rekommenderar vi vårt företagspaket.

Då ingår:

  • 2 x 16 min Laserdome-spel i slutet sällskap, vilket innebär att ni är helt själva på arenan.
  • Mat hos vår samarbetspartner Mornington Hotel

Villkor för företagspaket

  • Minimum tio deltagare
  • Samling sker 15 min innan bokad spelstart, vill ny byta om till oömma kläder innan spel rekommenderar vi att ni kommer ännu tidigare
  • Gäller bara på vardagar.
  • Ni betalar för antal bokade deltagare. Så fort ni får in en avbokning, vänligen ring och korrigera antalet bokade platser. Senast tre dagar innan vill vi veta exakt antal.
  • Betalning sker vid ankomst till Laserdome och ni kan betala kontant, med kort eller faktura (faktureringsavgift tillkommer).
  • Alla priser är per person och inklusive moms.

Kontakta oss om ni har några frågor!

Telefon: 08- 408 010 50
E-post: bromma@laserdome-stockholm.se

Blåa paketet

Matpaket

Utsökt trerätters matpaket med tre olika alternativ av protein.
Kött, fisk och vegetarisk.

Menyerna ändras månadsvis.
Maila oss för mer information om aktuell meny.

Pris: 555:-

Röda paketet

Matpaket

  • Morningtonburgare med hotellets dressing och pommes

eller

  • Veckans fisk

Pris: 355:-

Föreningar och skolor

Om ni är ett större sällskap som vill spela en timme och sedan fortsätta dagen någon annanstans rekommenderar vi två eller tre spel i slutet sällskap. Ni kommer då vara ensamma på arenan och ha hela 40 västar till ert förfogande.

Friluftsdag?

Vill ni istället göra det hela till en friluftsdag och spela så mycket som möjligt rekommenderar vi istället vårt dagpass som gäller måndag-torsdag.

För 229 kr/person får ni spela så mycket ni orkar i tre timmar mellan 13-19 under dagen i mån av plats, det innebär att alla som spelar vanliga singelspel går före och sedan fyller vi på med laserpassare.

Laserpassen går  att boka, är ni ett större sällskap är det extra bra om ni ringer eller mailar och bokar.

Information om pris hittar ni här »

Translate »