Spel

Laserdome – Bromma

Spela Laserdome

Att spela Laserdome är lätt och roligt för både barn och vuxna.

Här i Bromma har ni möjligheten att spela lagspel i allt från två till fyra lag eller alla mot alla. Det finns en mängd olika biljetter ni kan lösa, nedan hittar ni information om några av de vanligaste.

Singelspel

Vårt mest sålda spelsätt, välj mellan ett, två eller tre spel á 16 minuter. När ni köper singelspel betalar ni per person och det kan vara andra med som spelar, vi tar emot upp till 40 spelare varje omgång.

Ni kan antingen välja att droppa in eller boka, men vi rekommenderar alltid att ni bokar.

I singelspel ingår följande:

  • Instruktioner innan spelstart
  • Spel i ett, två eller tre gånger 16 minuter
  • Personliga poänglappar

Kvällspass

När ni vill spela riktigt mycket till ett förmånligt pris kan ni välja att spela vårt Laserdome-kvällspass mellan 19.00 och 22.00 fredagar och lördagar för endast 229 kronor per person. Passen måste förbokas och spelas i mån av plats. Detta innebär att singelspelare går före sedan fyller vi på med Laserdome-passare. Är ett spel fullt eller helbokat får man alltså vänta till nästa.

I ett Laserdome-kvällspass ingår följande:

  • Laserdome-band som sätts runt handleden, vill ni gå ut och ta en bit mat eller bara en paus kan ni göra detta och sedan komma tillbaks för vidare spel
  • Instruktioner innan spelstart
  • Obegränsat antal spel under passets giltighetstid (observera singelspel går före)
  • Poängen visas på en poängtavla efter varje spel

Slutet sällskap

Är ni ett större sällskap eller vill ni ha en intern tävling? Då är slutet sällskap valet för er! Ni har tillgång till alla våra 40 västar och är helt själva inne på arenan. Priset är detsamma oavsett antal deltagare.

I slutet sällskap ingår:

  • Instruktioner innan spelstart
  • Spel i ett, två eller tre gånger 16 minuter, där ni är ensamma på arenan
  • Personliga poänglappar

Föreningar och skolor

Om ni är ett större sällskap som vill spela en timme och sedan fortsätta dagen någon annanstans rekommenderar vi två eller tre spel i slutet sällskap. Ni kommer då vara ensamma på arenan och ha hela 40 västar till ert förfogande.

Friluftsdag?

Vill ni istället göra det hela till en friluftsdag och spela så mycket som möjligt rekommenderar vi istället vårt dagpass som gäller måndag-torsdag.

För 229 kr/person får ni spela så mycket ni orkar i tre timmar mellan 13-19 under dagen i mån av plats, det innebär att alla som spelar vanliga singelspel går före och sedan fyller vi på med laserpassare.

Laserpassen går  att boka, är ni ett större sällskap är det extra bra om ni ringer eller mailar och bokar.

Information om pris hittar ni här »

Translate »